Integration, Webbutik Och Förskrivningssystem

Integrering av webbutiker

Vi integrerar med våra kunders webbutiker och beställningsportaler för e-handel och logistik
Vi tar emot beställningar både via våra kunders webbutiker och beställningsportaler, och via e-post och telefon, och anpassar detta efter våra kunders önskemål på sin e-handel och logistik.

Vi låter vårt system integrera med er webbutik eller beställningsportal för en smidig och snabb hantering. Vi har erfarenhet från i stort sett alla system som finns på marknaden och integrerar vårt system smidigt med dessa. Har ni ingen egen utpräglad webbutik så kan besökare på er hemsida ändå lägga beställningar via en särskilt utvecklad varukorg som vi använder för er lägger in på er hemsida. Vi har flera olika typer av lösningar som vi anpassar just för era behov med dedikerad IT-personal, och har erfarenhet av i stort sett alla system och lösningar som finns för logistik och e-handel.

Vi har även egna webbutiker som vi kan anpassa för er vilket gör det både enkelt och kostnadseffektivt. Där kan ni även följa ert lagersaldo, skriva personliga följebrev till era mottagare och lägga in speciella instruktioner för exempelvis packning eller leveransvillkor som meddelande till ISY.

För Landsting och Regioner erbjuder ISY ett modernt, responsivt och intuitivt förskrivningssystem som är tydligt, snabbt och lätt att använda. Det är enkelt att förskriva, att ändra i en förskrivning och följa leveranserna. Där finns även loggar på tidigare gjorda leveranser. Vi har även ett tillhörande förskrivarstöd som gör det enkelt och snabbt för en förskrivare att filtrera och söka sig fram rätt produkt.

Att hantera order för våra kunder inom e-handel och logistik, och integrera med olika system, ingår som en viktig del av vår omfattande kompetens inom 3pl. 

Vårt system hanterar automatiskt om era beställningar skall gå som brev, paket eller pall. Givetvis skickar vi produkterna på det mest kostnadseffektiva sättet.

Vi håller en hög servicenivå och är snabba med att skicka ut produkter. Cut-off time bestämmer vi tillsammans.

Vår kompletta logistikservice omfattar även fakturering till era kunder, redovisning samt rabattkoder och kupongregistrering.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om ditt behov av breda logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta Mark Sigvardsson på telefon 035-197506, mobil 0701-120261 eller e-post mark@isydistribution.se!