Hoppa till innehåll

SKRÄDDARSYDD 3PL

När kraven från dig som kund kräver anpassning och flexibilitet växer vi alltid några tum. Med vår kundfokuserade personal och flexibla IT-system så får vi även det svåra att verka enkelt. Testa oss gärna!

ISY har varit verksamma inom tredjepartslogistik (3PL), lagerhållning och e-handel sedan 2003 och har en lång och ingående erfarenhet av distribution och logistiklösningar som vi gärna delar med oss av. Vi möter gärna kraven på en attraktiv prisbild i kombination med hög kvalitet i genomförandet, vilket bland annat innebär rätt packat med korta ledtider. Bevisad plocksäkerhet med felmarginal på några promille. Extra duktiga är vi på unika behov och lite mer komplexa beställningar med fler orderrader.

Vi integrerar gärna vårt it-system med ert system för att på så vis få snabba och smidiga överföringar av beställningar och tranportinformation. Ett egenutvecklat och extremt flexibelt it-system (WMS) tillsammans med erfarenhet av att integrera med de flesta på marknaden förekommande system, gör att vi klarar i princip alla it-utmaningar. Som TA (transport-administrativt system) använder vi nShift (tidigare Unifaun) och med en kunnig IT-avdelning kan vi på ett snabbt och smidigt sätt ta fram kundspecifika lösningar. När det gäller paket och pallar så kan leveranserna givetvis aviseras till mottagarens mobiltelefonnummer via SMS, med sändningsnummer så att man kan spåra försändelsen. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden, inte tvärtom.

Beställningar skickas med allt från brev och varubrev, till paket och pallar. Med ett strategiskt läge i Halmstad vid E6:an, mitt i det intensiva logistikstråket från Oslo via Göteborg och Malmö till Köpenhamn och vidare till resten av Europa, kan vi ta del av mycket kostnadseffektiva transporter och distribution. Detta tillsammans med vår kostnadsmedvetenhet gör att vi ofta kan sänka totalkostnaden för dig som kund.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om era behov av lager- och logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta vår VD Mark Sigvardsson på telefon 0701-120261 eller e-post mark@isydistribution.se.