Distribution

Kostnadsbesparande fördelningar

ISY hanterar dagligen ett stort antal paket, brev och pallar, och samarbetar med utvalda partners och stora välrenommerade leverantörer, inte minst när det gäller våra kunder inom e-handel och 3pl.

Paket distribueras varje dag från oss till närmaste utlämningsställe eller direkt hem till kund och kommer fram inom någon dag vilket innebär korta leveranstider och snabba leveranser. Alla paket aviseras via SMS och är spårbara. Detta är givetvis viktigt för alla våra kunder, både inom e-handel och övriga som har behov av våra tjänster inom 3pl.

Våra förmånliga fraktavtal gör att vi kan hålla kostnaderna nere för distributionen vilket innebär att våra kunder får en mycket kostnadseffektiv distribution som dessutom är snabb och exakt. Vi kan givetvis också använda våra kunders fraktavtal istället om så önskas.

Vi erbjuder även samdistribution, med möjlighet till kostnadsbesparingar och med kostnadsuppdelning mellan olika avdelningar eller kunder, beroende på hur samdistributionen sker. Vi kan till exempel procentfördela vikten eller fördela plockade artiklar i samdistributionen så att rätt kostnadsställe eller avdelning allokeras med rätt kostnader.

Vårt fina läge vid E6:an mitt i stråket Oslo, Göteborg, Malmö och Köpenhamn gör att vi har tillgång till ett intensivt logistiskt flöde som bidrar till en snabb och kostnadseffektiv distribution inom Sverige, resten av Norden och Europa.

När det gäller våra tjänster inom 3pl som också omfattar e-handel så erbjuder vi fina och smidiga upplägg som dessutom är kostnadseffektiva. Våra kunder drar nytta av våra skalfördelar som håller kostnaderna nere för alla parter.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om ditt behov av breda logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta Mark Sigvardsson på telefon 035-197506, mobil 0701-120261 eller e-post mark@isydistribution.se!