Hoppa till innehåll

Integration av webbutik och förskrivningssystem

Integrering av webbutiker

Med lång erfarenhet från i stort sett alla affärssystem och webbutiker för e-handel på marknaden kan vi integrera vårt it-system smidigt med dessa. Har ni ingen egen utpräglad webbutik så kan besökare på er hemsida ändå lägga beställningar via en särskilt utvecklad varukorg som vi då lägger in på er hemsida. Vi har flera olika typer av lösningar som vi anpassar just för era behov, med dedikerad IT-personal.

Vi har även egna webbutiker som vi kan anpassa för er, vilket gör samarbetet både enkelt och kostnadseffektivt. Där kan ni även följa ert lagersaldo, skriva personliga följebrev till era mottagare och lägga in speciella instruktioner för exempelvis packning eller leveransvillkor som meddelande till ISY.

För Landsting och Regioner erbjuder ISY ett modernt, responsivt och intuitivt förskrivningssystem som är tydligt, snabbt och lätt att använda. Det är enkelt att förskriva, att ändra i en förskrivning och följa leveranserna. Där finns även loggar på tidigare gjorda leveranser. Vi har även ett tillhörande förskrivarstöd som gör det enkelt och snabbt för en förskrivare att filtrera och söka sig fram rätt produkt.

Vårt it-system styr automatiskt om era beställningar skall gå som brev, paket eller pall. Givetvis skickas produkterna på det mest kostnadseffektiva sättet.

Med en hög servicenivå är vi snabba med att skicka ut produkter. Cut-off time bestämmer vi tillsammans.

Om ni så önskar kan vi även ombesörja fakturering till era kunder, redovisning samt rabattkoder och kupongregistrering.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om era behov av lager- och logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta oss via e-post info@isydistribution.se.