Hoppa till innehåll
Transporting packages in high technology

Logistik och distribution inom Med-tech

För att verka inom med-tech måste man klara högt ställda kvalitetskrav. Med extremt hög plocksäkerhet och lager med höga säkerhetskrav möter och ofta överträffar vi, våra kunders krav. Saker som spårbarhet och hygien är självklara för oss. Välkommen in i tryggheten!

ISY har varit verksamma inom tredjepartslogistik sedan 2003 och har en lång och ingående erfarenhet av lager- och distributionslösningar inom med-tech som vi gärna delar med oss av. Att vara logistik-partner inom med-tech innebär ofta speciella krav, till exempel på plocksäkerhet. Det får helt enkelt inte bli fel när man hanterar produkter som skall hjälpa och vårda människor. Lång erfarenhet, flexibla it-system och duktiga medarbetare skapar rätt förutsättningar för att möta med-tech industrins höga krav. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden, inte tvärtom.

Vi integrerar gärna vårt it-system med ert system för att på så vis få snabba och smidiga överföringar av beställningar och tranportinformation. Ett egenutvecklat och extremt flexibelt it-system (WMS) tillsammans med erfarenhet av att integrera med de flesta på marknaden förekommande system, gör att vi klarar i princip alla it-utmaningar. Som TA (transport-administrativt system) använder vi nShift (tidigare Unifaun) och med en kunnig IT-avdelning kan vi på ett snabbt och smidigt sätt ta fram kundspecifika lösningar.

Inom den offentliga sektorn har vi erfarenhet av att arbeta med regioner och att skapa lättanvända förskrivningsportaler till dessa. Det innebär att vi bland annat lagerhåller, plockar och packar medicinska hjälpmedel som skickas direkt hem till kund/brukare, utlämningsställe, samt boenden/enhet. Att få vara leverantör till den offentliga sektorn ställer höga krav på företaget när det gäller genomförande av uppdrag, följa lagar och förordningar, etiska riktlinjer och hållbarhetsarbete.

Beställningar skickas med allt från brev och varubrev, till paket och pallar. Med ett strategiskt läge i Halmstad vid E6:an, mitt i det intensiva logistikstråket från Oslo via Göteborg och Malmö till Köpenhamn och vidare till resten av Europa, kan vi ta del av mycket kostnadseffektiva transporter och distribution. Detta tillsammans med vår kostnadsmedvetenhet gör att vi ofta kan sänka totalkostnaden för er som kund.