Hoppa till innehåll

Vad vi gör

Vår expertis sträcker sig hela vägen

Vår kompetens sträcker sig hela vägen. Från att göra en integration med ert beställningssystem eller webbutik, så att vi smidigt för över webborder från er till oss, till att tillhandahålla en kundtjänst som tar emot order via telefon och mail, och svarar på alla relevanta frågor. Dessutom så klart att lagerhålla varor, plocka och packa order, och sedan distribuera dem snabbt och säkert till era kunder.

Vi plockar och packar både mindre och större försändelser, och kan skicka dem som brev, mindre och större paket, på pall eller styckegods. Vi erbjuder förmånliga fraktavtal med olika transportörer vilket innebär att er kostnad för att exempelvis köra ut ett paket hem till en kund, eller till ett utlämningsställe, blir låg. När det gäller paket och pallar så kan leveranserna aviseras till mottagarens mobiltelefonnummer via SMS, med sändningsnummer så att man kan spåra försändelsen. Detta kan vara viktigt, inte minst när man driver en e-handel, men även när man har andra behov av tredjepartslogistik och behöver logistiklösningar där man skickar paketförsändelser.

När det gäller faktureringen av tjänster inom tredjepartslogistik, distribution och lager så kan vi exempelvis fakturera er månadsvis, där vi sammanställer den gångna månadens lager- och distributionsaktiviteter. Ni får alltså en månadsfaktura vilket kan vara både praktiskt och minska behovet av administration för er del.

Vill ni ta del av mer information kring våra lösningar när det gäller distribution, logistik, lager, 3PL och e-handel så får ni gärna kontakta oss (Mark Sigvardsson) på e-post mark@isydistribution.se eller telefon 0701 120 261 för en förutsättningslös diskussion.