Hoppa till innehåll
Integrations med e-handel

E-handel

Konkurrensen inom E-handel blir allt större och det gäller idag att fokusera på sin kärnverksamhet, dvs det man är riktigt bra på, och det innebär ofta att lagerhanteringen ofta läggs ut på tredje part. Hos ISY riskerar ni aldrig att bli en kund i mängden, utan här får ni en vän som tar just era produkter och önskemål på största allvar.

Att lägga ut denna del av verksamheten innebar därför att man ger sin affärspartner ett stort förtroende. Detta förtroende tar vi på ISY på stort allvar och vi förstår att denna länk helt enkelt inte får fallera. Hos oss kommer ni alltid att vara en betydelsefull kund, med egen kontaktperson och full insikt i vår verksamhet. Givetvis kopplar vi ihop våra IT-system så att ni har korrekt frakt- och lagerdata, men minst lika viktigt är att vi kommer överens om rutiner och specifikationer när det gäller hur era frakter skall hanteras, t ex unika kartonger, tejper, bipackade broschyrer mm. Vi har även en erfaren kundtjänst som gärna bistår era kunder med framförallt fraktinformation. Skulle ni önska utökad kundtjänst som även gäller era produkter så löser vi självklart även det. Så fokusera på din kärnverksamhet och ge oss förtroendet – vi kommer att vårda det väl.

Att vara e-handlare i en allt mer mogen bransch ställer stora krav. Det viktigaste är dock att man är riktigt vass på sin kärnverksamhet, dvs produkterna och marknadsföringen av dessa. Det som inte är unikt är ofta bättre att lägga ut på en tredje part som har just den delen av företagande som sin kärnverksamhet. Detta gäller bl a logistiken, dvs att lagerhålla och skicka ut produkter till kunder. Logistiken är samtidigt väldigt viktig – fungerar den inte så drabbas hela företaget och anseendet hos kunderna.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om era behov av lager- och logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta via e-post info@isydistribution.se