Hoppa till innehåll

Offentlig sektor

Offentlig sektor ställer i sina upphandlingar ofta speciella krav på unika beställningssystem och logistiklösningar med hög kvalitet. I dessa sammanhang får vi använda hela vårt kunnande inom lager/distribution och trivs som fisken i vatten.

ISY har varit verksamma inom tredjepartslogistik sedan 2003 och har en lång och ingående erfarenhet av distributions-lösningar till offentlig sektor som vi gärna delar med oss av. Vi har glädjen att ha många myndigheter och regioner som kunder där vi lagerhåller, plockar och packar, bland annat trycksaker. Till vissa har vi också byggt speciella beställningsportaler anpassade för kundens specifika behov och med lättanvända gränssnitt.

Att få vara leverantör till den offentliga sektorn ställer höga krav på oss när det gäller genomförande av uppdrag, följa lagar och förordningar, etiska riktlinjer och hållbarhetsarbete. Stor vana vid dessa ibland speciella krav gör att vi kan ta oss an uppdragen med extra trygghet.

ISY Distribution är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001, vilket många offentliga organisationer sätter högt värde på. Med ett fokuserat arbetssätt och kultur som bygger på att ständigt bli bättre blir vi dock aldrig riktigt nöjda. Det är kanske denna inställning som gjort att vi idag har en mycket hög och bevisad plocksäkerhet.

Vi integrerar gärna vårt it-system med ert system för att på så vis få snabba och smidiga överföringar av beställningar och transportinformation. Ett egen-utvecklat och extremt flexibelt it-system (WMS) tillsammans med erfarenhet av att integrera med de flesta på marknaden förekommande system, gör att vi klarar i princip alla it-utmaningar. Som TA (transport-administrativt system) använder vi nShift (tidigare Unifaun) och med en kunnig IT-avdelning kan vi på ett snabbt och smidigt sätt ta fram kundspecifika lösningar. Vi anpassar oss helt enkelt efter kunden, inte tvärtom.

Med ett strategiskt läge i Halmstad vid E6:an, mitt i det intensiva logistikstråket mellan Göteborg och Malmö, kan vi ta del av mycket kostnadseffektiva transporter och distribution över hela Sverige. Detta tillsammans med vår kostnadsmedvetenhet gör att vi ofta kan möta offentliga organisationers krav på en låg totalkostnad.