Hoppa till innehåll

Om oss

Kompetenta och engagerade

ISY hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda smarta och trygga lösningar för lagerhållning, logistik, distribution, 3PL och e-handel. Våra duktiga och engagerade medarbetare är vår största tillgång och gör att vi håller en hög servicenivå, samt att vi kan ha personliga relationer med våra kunder. Vi har en stor flexibilitet, där eget ansvar och egen utveckling är en viktig del av det dagliga arbetet.

Vi arbetar gärna långsiktigt med våra kunder och är mycket lyhörda för olika behov. Snabba lösningar, flexibilitet och innovation är avgörande fördelar som gör att våra kunder uppskattar oss som en pålitlig och personlig samarbetspartner.

Med både smala och breda logistiklösningar tar vi gärna ansvar för hela kedjan – från inköp, avrop och lagerhållning till order, distribution och fakturering i Sverige och över hela världen. Vårt mål är att vara bäst i branschen! Detta höga mål ställer höga krav på hela organisationen. ISY är därför certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vi arbetar enbart med stora välrenommerade leverantörer och vår personal är välutbildad med ett gediget ansvarskännande. Sist, men inte minst, bedriver vi ett kontinuerligt miljöarbete som syftar till att värna om vår omvärld.

Female Inventory Manager Shows Digital Tablet Information to a Worker Holding Cardboard Box, They Talk and Do Work. In the Background Stock of Parcels with Products Ready for Shipment.

Kostnadseffektiv tredjepartslogistik

Som kund kan ni välja hela eller delar av våra kompletta logistiklösningar. Vi erbjuder en kostnadseffektiv och flexibel tredjepartslogistik med hög kvalitet. Med ett strategiskt läge i nybyggda lokaler vid E6:an, mitt i det intensiva logistikstråket från Oslo via Göteborg och Malmö, till Köpenhamn och vidare till resten av Europa, kan vi erbjuda mycket kostnadseffektiva transporter. Vi delar gärna med oss av vår långa och ingående erfarenhet av logistiklösningar.

Diskutera med oss

När det gäller våra tjänster inom 3PL, till e-handel och andra organisationer, så erbjuder vi fina och smidiga upplägg som dessutom är kostnadseffektiva.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om era behov av lager- och logistiklösningar och vilka mervärden ISY kan tillföra er verksamhet. Kontakta Mark Sigvardsson på telefon 0701-120261 eller e-post mark@isydistribution.se.

Läs mer om personuppgifter, konfidentialitet och marknadsföring