Hoppa till innehåll
Home » Artiklar » Nya ägare till ISY som utlovar både kontinuitet och nytänkande

Nya ägare till ISY som utlovar både kontinuitet och nytänkande

  • 2 min read

Allt oftare påstås att teamet i ett företaget är den viktigaste faktorn för framgång. Sedan drygt ett år tillbaka har tredjepartslogistikern ISY nya ägare.

Mark Sigvardson är huvudägare och VD med 20 års erfarenhet av lager och logistik är  

En delägare är Lasse Delin som har en mångårig erfarenhet av affärssystem, integrationer och hur man skapar effektiva flöden från e-handel till lager och logistik. Han säger ”att få vara med om en så här spännande satsning på 3PL är riktigt stimulerande och jag törs utlova hög nivå på ISYs flexibla och kundnära IT-lösningar”.

En annan delägare representeras av Kalle Blomdahl som under många år arbetat som entreprenör och företagare, med särskilt intresse för marknadsföring, e-handel och logistik.

Sist men inte minst är även Janne Carlsson genom bolag ny delägare, med stor erfarenhet av affärsutveckling och ekonomisk styrning, och han menar att ”med ISY:s erfarenhet och arbetssätt kan vi nu erbjuda en kvalitetstjänst med lagerutrymme och plock och pack till en mycket kostnadseffektivt pris”.

Det är ett härligt gäng som kompletterar varandra bra och som alla tycker företagande är det roligaste som finns. Samtidigt är alla jordnära och praktiska när det gäller att driva företag, ”Med ett sådant team känner jag att nya ISY tar ett stort steg i sin utveckling mot att bli den mest personliga, flexibla och effektiva partnern när det gäller lager och logistik.” säger Mark Sigvardsson. Kalle Blomdahl kompletterar med ”att vår förståelse för marknadsföring, kundupplevelser och kundservice gör oss till en riktigt bra partner för e-handlare som vill ge sina kunder en positiv upplevelse när det gäller leveranser och kundservice.”

VD Mark Sigvardsson har själv en gedigen erfarenhet från näringslivet, där han bland annat har arbetat som VD för både börsnoterade bolag och företag i start-up-fas. I dessa roller har han varit med om att utveckla verksamheter i olika branscher, hela tiden med ökat resultat och större affär. Mark avslutar med att ”Vi är det personliga, lilla 3PL-företaget som verkligen engagerar sig i ditt företag och dina förutsättningar. Hos oss arbetar vi med fast personal som kan sitt jobb och som har kompetens att erbjuda mervärden till kunderna. Tillsammans med våra certifieringar skapar det både trygghet och flexibilitet. Välkommen att kontakta oss!”