Hoppa till innehåll
Home » Artiklar » Så blir ISY en e-handlares bästa vän

Så blir ISY en e-handlares bästa vän

  • 2 min read

Tänk att ha din webbutik kopplad direkt till ett lager som plockar, packar och skickar åt dig. Dessutom kan lagret när du vill bipacka broschyrer, erbjudanden etc. Då kan du lägga all tid på att utveckla din affär medan lagret sköter resten. Det är så vi gör logistik ISY.

Vi ser till att din webbutik pratar med vårt lagersystem och plockar, packar och skickar dina beställningar direkt utan att du behöver göra något mer. Det kan inte bli smidigare.

Det finns många olika e-handelsplattformar och beställningsplattformar på marknaden och vi kan integrera vårt system med dem alla. Du behöver alltså inte anpassa dig efter oss, utan vi anpassar oss efter dig och dina behov.

En stor fördel med ISY som partner är att du använder precis så mycket lagerutrymme som för tillfället behövs i din verksamhet, varken mer eller mindre. Med precis rätt antal pallplatser och precis rätt antal hyllor. Och att lagerpersonalen bara kostar pengar precis när de arbetar med dina produkter, dvs ingen spilltid.

Du ser till att dina leverantörer skickar direkt till oss. Vi plockar upp, kontrollerar och lagerhåller produkterna och meddelar dig vad som har kommit, så att du har full koll på inleveranserna. Varorna läggs in i IT-systemet så att du i ditt affärssystem alltid kan se vad som finns på lager.

Vi lägger tillsammans upp rutiner för returer och reklamationer som passar dina varor och din verksamhet. Om så önskas kan vi även erbjuda kundservice gällande leveranser, men kan även ta hand om frågor kring produkterna om du skulle så önska.

Vi vill att det skall vara enkelt att samarbeta med oss. Samtidigt får du tillgång till en verksamhet som har 20-års erfarenhet av 3PL, där vi gärna har en personlig kommunikation och där du blir en viktig kund för oss.

Läs mer om våra flexibla tjänster här: https://www.isydistribution.se/skraddarsydd-3pl/